Előszoba bútor készítés

Előszoba bútor készítés

Az első benyomás sokszor a döntő. Az előszoba az a hely, ahol a lakás kezdődik: ide rejtheti el a naponta használt kabátokat és cipőket, sőt még a vendégek ruháinak is lesz hely.

Nappali bútor készítés

Nappali bútor készítés

A nappali a háztartások központja. Lehet a család, a barátok vagy a meghitt olvasgatás színtere is. Hozzon ki többet a nappalijából és bővítse a térbeli elképzeléseit az általunk kínált lehetőségeket kihasználva.

Hálószoba bútor készítés

Hálószoba bútor készítés

Egyik élettér sem annyira bizalmas, mint a hálószoba. Napi tevékenységek itt kezdődnek és itt is érnek véget. Számos tároló helység, ésszerű szervezés, és vonzó design garantálja azt, hogy a mindennapok jól kezdődjenek, és végződjenek.

konyhabutor_3_small

Konyhabútor készítés

Konyhával szemben sok követelményt támasztunk, hiszen egyszerre kell praktikusnak és látványosnak lennie. Sok tárolási lehetőséget kell nyújtania és egyben jól szervezettnek kell lennie.

Gc 25 0000

Gyerekbútor készítés

Gyermekek és kamaszok a gondtalan élet központjában! A “rend” számukra egy idegen szó és játszani annyit jelent, hogy felfedezni a világot minden nap.

furdoszoba_butor_small

Fürdőszoba bútor készítés

A fürdőszoba berendezésénél fontos szempont a könnyű tisztíthatóság és a praktikus tervezés a helység pontos méreteinek figyelembevételével.

Gardróbszekrény készítés

 

A beépített szekrény vagy gardróbszekrény készítésnek nagy előnye a hagyományos kivitelű, szabadon álló szekrényekével szemben, hogy a gardróbszekrények sokkal helytakarékosabb és praktikusabb megoldást kínálnak a tárolásra, emellett hasznossá teszik az addig kihasználatlan beugrókat, sarkokat.

Miért válasszon Minket?

10

év


GARANCIA
2800

elkészített


EGYEDI BÚTOR
15

év


TAPASZTALAT

A hatékony munkavégzés a praktikus bútornál kezdődik!

Egyedi Irodabútort szeretne?

Mi megvalósítjuk az elképzeléseit.

Irodabútor készítés