Gardróbszekrény készítés – a tökéletes helykihasználás

Egy ésszerűen megtervezett, személyre szabott szekrénybelső jelentősen megkönnyíti mindennapjaidat. Nem mindegy, mennyi polc, mennyi akasztós rész található a beépített gardróbszekrényben.

Nem beszélve a tároláshoz méretezett fiókokról és egyéb kiegészítő rendezőkről, melyek mind­ mind gördülékenyebbé teszik a mindennapos használatot.

A beépített szekrény avagy a gardróbszekrény, abban tér el a hagyományos komplett szekrénysortól, hogy egy adott helyre történik a bútor beépítése. Ezzel lehetőségünk van a rendelkezésre álló hely teljes mértékben történő kihasználására.

A komplett szekrénysor esetében a szekrénynek van alja, teteje és hátfala. Ezeket a bútorokat általánosan nyílóajtókkal készítik.

A kisebb szélességű helyiségekben a több polcos elrendezés az ajánlott, a párhuzamosan futó, kihúzható ruhaakasztó szintén sok helyet spórolhat meg. Ahol a szekrény nyitogatására kevés a hely, a nagy nyílóajtók helyett, praktikusabb a tolóajtós gardróbszekrény készítés.

A hangtalanul és akadálytalanul futó görgők, biztosítják a tolóajtós gardróbszekrény egyszerű és kényelmes használatát

A tökéletes gardróbszekrény tele van tárolókkal, mindent elnyel miközben praktikusan és gyűrődés mentesen tárolja ruhadarabjait.

Használja ki a helyet egyedi gardróbszekrénnyel!

A gardróbszekrény otthonunk fontos részét képezi, hiszen kiváló tárolási lehetőséget biztosít, elsősorban a ruháknak. A ruhák viszont nagy helyet foglalnak, így nagyon fontos jól kihasználni a helyet, hogy minden ruhánk megfelelően legyen tárolva.

Ám nagyon nehéz olyan gardróbszekrényt találnunk, ami az elképzeléseinknek és igényeinknek megfelel, ezért érdemes szakemberhez fordulni és a megfelelő, egyedi gardróbszekrényt elkészíttetni. Ezzel rengeteg időt és energiát megspórolunk, ráadásul olyan egyedi gardróbszekrény tulajdonosai lehetünk, ami teljes mértékben megfelel az ízlésünknek, valamint otthonunk sajátosságainak megfelelő kialakítással készül el a bútor.

Ossza meg velünk elképzeléseit megjelenés tekintetében, és helykihasználás szempontjából is segítünk a döntésben, így a végeredmény maximálisan személyre szabott lesz. Az általunk készített beépített gardróbszekrény igazi dísze lesz otthonának!

Keressen minket elérhetőségeink egyikén és váltsa valóra elképzeléseit kiváló szakembereink segítségével!

Egyedi gardrob szekrény
helytakarékos tárolás ruhái számára

Helytakarékos tárolás ruhái számára!

Amióta az amerikai filmek főszereplő hölgyei megvillantották a csodálatos ruhakölteményeket rejtő beépített gardróbszekrényeiket, azóta szinte minden nő ilyenről álmodozik. Amiben semmi meglepő nincs, hiszen ki ne szeretne egy rendezett, csordultig megtelt beépített gardróbszekrényből öltözködni?

Természetesen azon felül, hogy számtalan film vásznáról ejt rabul minket ez a ruhatárolási kialakítás, rengeteg előnnyel is büszkélkedhet. Elsősorban praktikusságának köszönheti hírnevét, hiszen szinte bárhol kialakítható, továbbá helytakarékos megoldást kínál. A beépített gardróbszekrény második fő előnye, hogy segítségével patinás rendet tarthatunk ruhatárunkban. Emellett pedig esztétikai megjelenése sem utolsó, tehát bármilyen háztartásban megállja a helyét, legyen szó elegáns, minimalista vagy bohém lakberendezési stílusról.

Ha Ön is szeretné ruháit egyedi beépített gardróbszekrényben tárolni, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megalkotjuk Önnek a tökéletes kialakítást!

Ön is szeretne egyedi gardróbszekrényt?

Kérjen ajánlatot gardróbszekrény készítésre tőlünk!