Nappali bútor – központban a családi és baráti programok

A nappali lakásunk középpontja, az a pont ahol mindenki szívesen tartózkodik. Talán a legfontosobb helyszín, hiszen minden este itt találkozik össze a család.

Minden egyéb helyiségünk funkciója sokkal korlátozottabb, hiszen az előszobában öltözünk és át is sietünk, a konyhában ételt készítünk, a fürdőszobában tisztálkodunk. A nappalit azonban teljesen másként használjuk.

A nappali bútor rendeltetése is igen változatos. Éppúgy lehet tévészoba, játéktér, olvasó helység, az óriási kártyacsaták helyszíne, mint a családi és baráti beszélgetések színtere vagy éppen ezek egyidejű kombinációja. Így a jó nappali bútor egyszerre többféle igényt is ki tud szolgálni.

Ebből adódik, hogy a nappali otthonunk legsokoldalúbb élettere

Ha több generáció él együtt a helyzet még bonyolultabbá válik, hiszen mindenki az egyéni igényei szerint használja, máskor, máshogy, másra. Ekkor különösen fontos a pontos igényfelmérés hiszen az egyéni funkciók és lehetőségek összecsiszolása néha nehéz feladat, ámbár soha nem lehetetlen.

Ezek mellett különösen fontos, hogy a nappali bútor esztétikus és kényelmes maradjon. A kreativitás és stílusérzék elengedhetetlen ahhoz, hogy a nappali lakásunk legimpozánsabb helyiségévé váljon.

Kisebb méretű nappali esetében a nappali bútor megfelelő tárolóhelyet is kell hogy biztosítson, hiszen néha a nappali hivatott ellátni mindazt, amire máshol nem jutott hely.

Nappalink első számú bútora a kanapé és ez így marad akkor is, ha a család létszáma növekszik és több férőhelyes kanapét követel meg.

Tervezésénél elsődleges szempont a kényelem, hiszen nappali bútorunk fő funkciója a pihenés és a kikapcsolódás.

Nappali bútor kialakításánál fontos, hogy az éjszakai használatát elősegítő világítás is szerepet kapjon. A nappali hangulat világítására polcokba, bútorokba rejtett fényeket használunk.

Egyedi formatervezésű bútorok, kanapék és szekrények. Klasszikus ,modern, minimál, mediterrán vagy épp romantikus designban. Elektromos berendezések beépítése, láthatatlan kábelezés, egyedi hangulatvilágítás bútorokba. A megoldásokat és nappali bútor megjelenését az Ön személyiségéhez és tereihez alakítjuk.

Ön is szeretne egyedi nappali bútort?

Kérjen ajánlatot nappali bútor készítésre tőlünk!