HV Bútor készítésÉletminőségünket meghatározzák a körülmények, melyek között élünk, a város amelyben élünk, az otthon ahol lakunk, a munkahely ahol dolgozunk és ahol a legtöbb időt töltjük. Ezen tényezők mind-mind befolyásolják közérzetünket és hangulatunkat is egyaránt. A bútorok amelyek körül vesznek minket, nem csak praktikus díszei a nappalinak, a konyhának, a hálószobának vagy épp az irodának. Az otthoni pihenéshez és természetesen a hatékony munkavégzéshez is hozzá tartoznak.
A jól megtervezett bútor több mint tárgy, életünk igazi alkotóeleme mely a nélkülözhetetlen funkciók betöltésén túl esztétikai élményeket is nyújt.

H&V Bútorstúdió

Cégünk már több mint 15 éve foglalkozik exkluzív bútor tervezéssel és bútor készítéssel. Akármilyen funkciójú és stílusú bútor darabról legyen is szó, csapatunk nagy tervezői tapasztalattal áll rendelkezésére. A kezdeti bútor ötlet felmerülésétől kezdődően az egyedi bútorok tervezésen át a kivitelezésig, felkészült és kreatív szakembereink azon dolgoznak, hogy megtalálják az Önnek legmegfelelőbb megoldást, így otthona olyan lesz, amilyennek megálmodta. Egyedi bútorainkhoz magunk készítjük és importáljuk az alkatrészeket, melyeket műhelyünkben szerelünk, ezért a helyszíni összeszerelés és igazítás csak rövid időt vesz igénybe.

Minden esetben a modern kornak és az egyedi igényeknek megfelelően készítjük el bútorainkat és termékeinket, hogy a legmagasabb minőséget nyújtsuk megrendelőinknek.
Bútorainkkal - a maximális térkihasználás érdekében - az otthonokban és irodákban is ideális megoldásokat nyújtunk tárolási problémáira. Tolóajtó, térelválasztó ajtó illetve polc és fiók rendszereinket a elsősorban a német Raumplus cég és Divendoor cég vasalataiból készítjük melyek csúcsminőséget képviselnek a nemzetközi piacon.

Bútoraink készítéséhez az osztrák Egger cég csúcsminőségű valamint a román Kastamonu cég kiváló bútorlapjait használjuk, melyek rendkívüli szín és minőségi választékot kínálnak.

Az egyéb kiegészítő bútoralkatrészeket és tartozékokat a legjobb minőségű termékek közül választjuk ki az Ön számára. Szolgáltatásaink között megtalálja az Önnek legjobban megfelelő tevékenységet, illetve bútor készítést.

A HV Bútorstúdió nem csak az otthonukat, vagy irodájukat saját maguknak berendezni vágyó megrendelők ideális partnere. Belsőépítészeket és lakberendezőket is támogatunk munkájukban. Kreativitásunk, szakértelmünk és precíz hozzáállásunk, garancia a sikeres együttműködésre.