Bútor alapanyagok – ahol a tökéletes bútor kezdődik

Bútorok készítéséhez az Egger és a Kastamonu gyár csúcsminőségű  bútorlapjait használjuk, melyek rendkívüli szín és minőségi választékot kínálnak.

Az egyes bútorlapok a mai bútor készítés alap elemei. A tömör fával szemben sokkal gazdaságosabb és gyorsabb megmunkálhatóságot tesz lehetővé. A modern technológiának köszönhetően élethű fautánzatos felületeket vagy épp színes, fényes és matt fantázia felületeket tudnak a gyártók létrehozni.

Használatukkal esztétikai értékben dekoratív bútorokat készíthetünk otthonunkba.

A nem átlátszó, felületükön festett üvegek, rendkívül széles színskálában kaphatók. Alkalmazhatók konyhákban csempe kiváltására, színes dekorációs falak kialakítására és egyéb egyedi ötletek megvalósítására is.

Dekor üvegnek és festett üvegnek az AGC és a Lacobel üvegcsaládot használjuk, melyek széles színválasztékban állnak rendelkezésre.

Beltérben kiválóan használhatóak, többnyire falak, bútorlapok, oszlopok burkolására, díszítésére. A színes, fényes vagy nyomtatott üvegfelületek kreatív és különleges hatást keltenek.

Alkalmazhatjuk akár a konyhában, vagy fürdőszobában csempe helyett is.

Az egyik legmodernebb a színes üveg falburkolat, mely tükröződésével tágítja a teret és a nyomtatott üveg falburkolat, amely lehetőségei korlátlanok.

Az üvegek felületét festék és lakk réteggel látják el, amelyek garantálják az ellenállást a karcolódással, a szennyeződéssel szemben, valamint a könnyű karbantartást és az időtállóságot. A biztonsági fóliával ellátott üvegek keret nélküli beépítése is lehetséges.

Felhasználási területei: gardrób szekrények, beépített szekrények, térelválasztó tolóajtók, fürdőszobabútorok, irodabútorok, konyhabútorok és még sok más.

Ön is szeretne egyedi bútort?

Kérjen ajánlatot bútor készítésre tőlünk!