Szolgáltatásaink – elképzeléstől a megvalósításig

A megfelelő bútor kiválasztása nem csak harmonikussá és stílusossá teszi környezetét, de a kiegyensúlyozott bútorozás a közérzetére és ezáltal az egészségére is nagy hatással van.   Képzelje el nappali bútorát a legújabb trendek szerint, álmodja meg a legpraktikusabb és legtartósabb konyha bútort, képzelje el a tökéletesen harmonikus hálószoba bútort.

Mi végig kísérjük Önt a kezdeti elképzeléseken keresztül, a tervezés, a kivitelezés majd a beszerelés fázisain.

Először felmérjük a rendelkezésre álló teret és igényeket, hogy a falfelületek adottságai, az elektromos aljzatok, beépítendő szerelvények és gépek se maradjanak ki a tervezésből.
Tervezéskor a szerepünk, hogy az elképzeléseit megvalósítható formába alakítsuk, amelyet szakmai szempontokkal és praktikus tanácsokkal is kiegészítünk.

Az Ön egyéni elképzelései adják a bútortervezésünk gerincét. Terveink készítésekor, az esztétikusságon és funkcionalitáson túl, szem előtt tartjuk a gazdaságossági szempontokat is.

Minden megbízás előtt egyedi árajánlatot adunk a pontos igényeket illetően a megvalósítási idő megadásával. Célunk, hogy olyan ajánlatok, tervek szülessenek, amelyek az esztétikán és funkcionalitáson túl, szem előtt tartják a gazdaságossági szempontokat is.

otthon_butor_tervezes_s

Egyedi bútorkészítés.
Mitől egyedi az általunk végzett bútorkészítés?

Egyedi bútorkészítés, mert szinte minden esetben egyedi méretek alapján készítjük a bútorokat, és egyedi bútorkészítés, mert a funkciókat, alkalmazásokat, színeket és formákat az Ön elképzelései alapján készítjük el.
Az általunk készített bútorokat és az előkészített bútordarabokat, kiegészítő elemeket, saját teherautónkkal szállítjuk házhoz.

Helyszíni beszereléskor, a méretre igazított bútor alkatrészeket, szakképzett szerelőcsapatunk állítja össze. A felmerülő igazításokhoz, felfúráshoz, beüzemeléshez professzionális szerszámokkal és gépekkel rendelkezünk.
Az általunk készített bútorokra teljeskörű garanciát vállalunk amely akár 10 év is lehet bizonyos bútor elemek esetében.

Kérje ingyenes, személyre szóló árajánlatunkat vagy a személyes tanácsadást és felmérést!

Lépjen kapcsolatba velük!

Ön is szeretne egyedi bútort?

Kérjen ajánlatot tőlünk!